Services

Aarhus Hydraulik har mange års erfaring inden for en bred vifte af specialiserede områder med reference til hydraulik og service.

Som selvstændigt selskab under en større koncern, håndterer vi alt fra daglige reparations- og serviceopgaver til hovedentrepriser på alt fra specialbyggede kranbiler til broklapper og komplette færgelejer.

Har du en konkret opgave som du er i tvivl om vi kan løse, så giv endelig et ring på 72301044 – det koster jo ikke noget at spørge.

icon1

Alt i hydraulik

Vi er din professionelle, seriøse og frem for alt erfarne servicepartner inden for alt i Hydraulik. Vi tilbyder såvel løbende service som reparation og står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet året rundt.

icon2

Lovpligtige eftersyn

En lang række af lifte, komporessorer, autolifte, kraner mv. er underlagt årlige lovpligtige eftersyn. Vi tilbyder serviceaftaler der sikrer dig at alle lovpligtige eftersyn foretages rettidigt og korrekt, så du kan undgå uheldige overraskelser.

icon51

Smøretanke, pumper og cylindre

Vi har stor ekspertise i specialfremstilling og reparation af cylindre, smøretanke og pumpter til forskellige formål. Vi leverer eksempelvis cylindre fra dag til dag, ja sågar fra time til time, hvis opgaven haster – og naturligvis med certifikat.

icon3

Offshore service

Service og reparation offshore sætter helt særlige krav til kvaliteten af det arbejde der udføres. Vi har stor erfaring i netop at arbejde offshore og ved hvor vigtigt det er for den kontinuerlige drift at alt arbejdet udføres korrekt i det barske miljø havet byder.

icon61

Flushing og filtrering

Flushing og filtrering kan efter et driftstop sikre dig den bedst mulige genopstart af dit system, eller det kan lægges ind som en serviceforanstaltning for at opretholde en problemfri drift og skåne forskellige komponenter i systemet for unødigt slid.

icon4

Truckservice

Vi udfører lovpligtige eftersyn af trukcs og maskabslifte, men tilbyder også reparation og løbende vedligehold af alle typer af trucks, uanset producent. Vores erfarne medarbejder sikrer dig at arbejdet udføres på den bedste tænkelige måde, hver gang.

Parker Autoclave Engineers

Parker Autoclave Engineers er verdensførende indenfor højtrykspumper, ventiler, fittings og rør. De ultra-højtryksinstrumenterings-produkter er kendte verden over for deres evne til at operere ved tryk på op til 150.000 psi (10.340 bar) såvel som vores luftdrevne væskepumper, som opererer ved tryk på op til 60.000 psi (4.135 bar).

Parker Autoclave Engineers komponenter er tilgængelige i mere end 40 materialer fra 316SS som standard til valgfrie materialer såsom 6Mo.
Produktsortimentet omfatter komponenter til SOG (H2S) applikationer, hvor de opfylder eller overgår alle krav i NACE MR0175-2002 med et tryk på op til 30.000 psi (2.068 bar).
Læs brochuren om Autoclave Engineers her »